# CONTRA COSTA COLLEGE Planning Committee Agenda

Date: April 19, 2019 Time: 12:30-2:30 PM Location: SAB 211

#### Invited:

Chairs: Mayra Padilla and Planning Faculty Coordinator Katie Krolikowski

Ex Officios: Katrina VanderWoude, Carsbia Anderson, Susan Kincade

Academic Senate President: Beth Goehring

Managers (3): Tish Young, Monica Rodriguez, Evan Decker, Brandy Howard, George Mills, Jason Berner

Classified (3): Brandy Gibson, Elizabeth Bremner

Faculty (2): Trung Nguyen, Rachel Dwiggins-Beeler, Beth Goehring, Katie Krolikowski

Student (1):

#### Absent:

Time		Item	Facilitator(s)	Outcome(s)
1.	12:30- 12:40 pm	Introductions Review Agenda Approve Minutes 10 min		
2.	12:40- 1:00pm	Validation report-outs 20 min	Beth & Katie	ID key campus-wide trends and challenges from programs Highlight positive trends or top commendations Create report-out for college council Discussion about cycle length, WEPR for one more year
3.	1:00- 1:10pm	Strategic Plan work 10 <i>min</i>	Beth	
4.	1:10- 1:15pm	Guided Pathways Update 5 min	Katie	Discuss interactions between GP work and Planning committee work
5.	1:15- 1:35pm	New strategic planning cycle, timeline and 20 min		
6.	1:35- 2:00pm	Greg Stoup, metrics and funding 25min	Mayra	
7.	2:00- 2:15pm	Close, review action items, and determine next steps  15 min	Mayra	Next Meeting Fri,May 10 12:30-2:30pm

### **Ongoing Action Items**

- April 15 deadline for validations to be complete
- End-of-semester deadline for strategic plan update work

## Parked questions for future meetings

- Update committee charge
- Review the procedures handbook section A1000 and update. Review list of plans that are "required" and determine if necessary. Update org chart and committee structures.

http://www.contracosta.edu/wp-content/uploads/2017/02/Colleges-Procedures-Handbook-2015.01.23.pdf